La Comissió pro-Plataforma per la República Valenciana, que es va constituir el passat 11 de gener del 2021, i que està organitzant la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA ha redactat un Reglament que regula el procés constituent del moviment del sobiranisme valencià republicà, l’elaboració i l’aprovació de la seua ponència estratègica i l’elecció del Coordinador o Coordinadora de l’organització resultant.

El procés que s’allargarà fins al mes d’abril, donada la situació generada per la pandèmia, serà telemàtic i s’iniciarà el 7 de març del 2021, data en que es tancarà les adscripcions a la Comissió i el cens de persones per a participar en el procés fundacional.

Este diumenge, 14 de febrer de 2021, es farà públic el Reglament, perquè totes les persones republicanes sobiranistes valencianes que vullguen incorporar-se tinguen la informació de com es regularà el procés constituent i fundacional del nou moviment.