1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA
Demà, diumenge 25 d’Abril del 2021 a les 10:30 am
vídeo-conferència
 CLOENDA DE LA CONVENCIÓ
Les organitzacions PODEM-PV i les independentistes catalanes ACCIÓ PER LA REPÚBLICA i exteriors de JUNTS PER CATALUNYA han estat convidades i confirmat la seua assistència.
Per abstergir el mal record de la data, els convocants van escollir el diumenge 25 d’abril, per fer la cloenda de la 1ª CONVENCIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA. Demà diumenge 25-A a les 10:30 am, mitjançant  una vídeo-conferència es presentaran:

  • les conclusions de la Ponència estratègica i la seua materialització en el moviment republicà d’alliberament nacional i social constituït: l’MRV sigles del Moviment per la República Valenciana.
  • els Tretze agermanats de la JAR13: Dolors Alexandre (Dénia), José Avilés (Catral), Jordi Benages (Xert), Josep Cañizares (Elx), Ximo Cunyà (Museors), Jaume Ferrà (Gandia), Josep Gomis (Catarroja), Marc Grau (Alcoi), Albert Llueca (Sagunt), Maria Ortiz (Pedreguer), Francesc Puchol (l’Alcora), Robert Quereda (Elx-Santa Pola) i Víctor Sánchez (Bétera).
  • les ÀREES CULTURAL I POLÍTICA  i els equips de voluntariat que hi formen part. Si escau, Francesc Collado, dinamitzador de l’Àrea Cultural presentarà el document  “Per la Dinamització de la cultura en la República Valenciana” del que és autor.

A la cloenda han estat convidades les organitzacions independentistes catalanes Acció per la República i Junts per Catalunya que han confirmat la seua assistència. També, i en resposta als escrits de la Convenció dirigits a Pilar Lima, han confirmat la seua assistència Podem -PV.
Realitzada la cloenda s’aplicarà l’article 8 del Reglament de la Convenció que diu:
Article 8.  De la dissolució de la CONVENCIÓ, la COMISSIÓ i la MESA.
Aprovada la Ponència, constituïda la nova organització i elegida la Direcció, la CONVENCIÓ, la COMISSIÓ i la MESA es dissoldran i els seus membres passaran a formar part de les estructures de la nova organització.
Equip de premsa de l’ MRV (MOVIMENT PER LA REPÚBLICA VALENCIANA)
País Valencià, 24 d’abril del 2021
+INFO:  www.germanies.net