L’MRV EN SUPORT DE LA CRIDA PEL FINANÇAMENT
L’MRV (Moviment per la República Valenciana), constituït el passat més d’abril per impulsar el sobiranisme valencià republicà arreu de les comarques del País Valencià, s’ha dirigit al col·lectiu CRIDA PEL FINANÇAMENT amb una carta de suport i col·laboració a la proposta de mobilitzacions per un millor finançament.
El contingut de la mateixa diu:

A: LA CRIDA PEL FINANÇAMENT
DE: MOVIMENT PER LA REPÚBLICA VALENCIANA (MRV)
Davant la resposta negativa que ha fet el Govern espanyol a les reivindicacions valencianes per un millor finançament i responen a la crida que la vostra entitat ha fet a “…plataformes, sindicats, partits polítics i entitats de tota mena per portar endavant una gran mobilització social des d’ara fins al pròxim dia 9 de novembre per forçar el govern espanyol a obrir una negociació real que acabe amb l’espoli” vos volem transmetre que:
1. Que la Junta Agermanada Republicana dels 13 (JAR13), òrgan de coordinació de l’MRV, reunida ahir va decidir que calia incorporar l’MRV al llistat d’organitzacions que formen la Crida pel Finançament.
2. Que l’MRV com a moviment polític estratègic per la independència de la Nació valenciana, estem a favor, a hores d’ara, del CONCERT ECONÒMIC i fer d’esta reivindicació un objectiu unitari.
3. Que caldria redactar un MEMORIAL DE GREUGES, posat al dia, per a millor informar al poble valencià de l’espoli i agressions que patim.
4. Que posem l’MRV i els mitjans que controlem a disposició de la Crida per a millor contribuir a la mobilització anunciada del 9 de novembre.

Josep Gomis Calataiud , per la JAR13 i l’MRV
Catarroja, 17 de juny del 2021
info@germanies.net
www.germanies.net
682 530 127